GLOW FORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glow messageboard

Beni de rahatsız ettiler...

D Lawliet
    D Lawliet
    Yetkili Üye

Teşekkür : 2

Beni de rahatsız ettiler... Empty Beni de rahatsız ettiler...

Mesaj tarafından D Lawliet Çarş. 4 Haz. 2008 - 19:57

Ben bundan bir kaç sene önce başımdan geçen bir olayı yazmak istiyorum. Sadece birini anlatacağım şimdi ama pek çok şey yaşadım buna benzer. Komşumuzda mukabele vardı ve orada oturuyorduk. Hasta olan bir komşumuz daha geldi ve bize katıldı. Bu kişiye gençken muska yapılmış ve üç harflilerle konuşuyormuş gün içinde çok kez. Tam karşımda oturuyordu. Biz de dua okuyorduk. Bu kadın gözlerini kapadı ve dayak yiyormuş gibi yüzünü gözünü tutmaya başladı. Ağlıyor, sanki gitmek istiyordu. Sanki birilerinden kurtulmaya çalışıyordu. Ve ben çok etkilendim. Gece uyuyamadım, annemi çağırdım benimle uyuması için. Kabul etti. Beni duvar tarafına alarak yanıma yattı. Hem düşünüyordum, hem de aklımdan bir an önce atmaya çalışıyordum. Derken anneme doğru dönmek istedim. Sanki üzerimde tonlarca yük vardı ve dönemiyordum. Sonra uzaklardan bir sürü ses duydum. Çoluk-çocuk... Erkek-kadın... Anlatamam. Git gide yaklaşıyordu ve ben dua okuyordum. Onlardan birini görürüm diye gözlerimi sımsıkı kapamıştım. Anneme de bağıramıyordum. Sesler korkunçtu! Çığlık ve gürültü... Ben duaları okudukça kesildi. Ama kendime geldiğimde tere bulanmıştım. Anneme nasıl sarıldım anlatamam. Ve ben o geceden sonra, her gece rahatsız edildim. Bu tam bir hafta sürdü. Ara sıra oluyor ama dualara sığınıyorum. Allah hepimizi korusun.

ALINTIDIR

Forum Saati Perş. 31 Ekim 2024 - 23:31