GLOW FORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glow messageboard

Ölüler Diyarından Misafir

D Lawliet
    D Lawliet
    Yetkili Üye

Teşekkür : 2

Ölüler Diyarından Misafir Empty Ölüler Diyarından Misafir

Mesaj tarafından D Lawliet Çarş. 4 Haz. 2008 - 16:52

Ben ruhlara inananlardanım. Bir gün Berika ve Özge’yle bizim evde pijama partisi yapalım dedik. Annemler teyzemin cenaze töreni için memlekete gitmişlerdi. Gece 11-12 idi. Dabbe korku filmini izliyorduk. Sonra film bitti. Şeytan Dabbe'yle ilgili bir şeyler söylüyorduk. Ben tam öyle bir şey yok diyerek sözümü bitirdim ki yağmur, şimşek, gök gürültüsü filan başladı. Hiç bir yerde ışığı yakmamıştık. Sadece odamdaki açıktı. Evet, tam o sözümü bitirdim, yağmur başladı. odamdaki balkon camında bir kız belirdi. böyle yüzü bembeyaz... Sanki öldü de dirildi gibi bir şey. Önce onu görmedik.sonra özge biraz öne kaydı ve o kızı gördü. Bize çığlık çığlığa söyledi. Biz önce inanmadık çünkü biz Berika’yla buna inanan tiplerden değiliz. Yine de gidip yakından baktık ama keşke bakmasaydık. Gözlerimiz neredeyse göz bebeklerinden çıkacaktı. O kocaman tırnağı ile cama hafifçe vurdu. Sonra kafasını yana çevirdi. Biz çığlık çığlığa odadan çıktık. Bir müddet elimizde fotoğraf makinesi ile koridorda bekledik. Birkaç kare yakalayabilmiştik. Uzun bekleyişten ve fotoğraflardan sonra yeni bir şey görmedik ve tekrar odama geldik, kontrol ettik. Kız yoktu. Berika izlediğimiz filmden etkilendiğimizi söyleyip bizi yatıştırdı ama fotoğrafları merak ediyorduk. Biraz daha sakinleştikten sonra Berika banyoya gitti. Biz de Özge’yle İrem’le ilgili dedikodu yapıyorduk. Derken elektrikler kesildi. o beyaz yaratık yeniden geldi. Korkarak Berika’nın kapısına dayandık. Seslendik ama sadece su sesi geliyordu. Oradan çıkmak istiyorduk. Berika’yı almadan da çıkamazdık. Berika’nın üstüne bornoz geçirip komşulara kaçtık. Halimizi görseler de bize inanmak istemediler. Ama ertesi gün inanmaları için fotoğrafları görmeleri yetti. Bütün fotoğraflar incelendi ve görüntülerin teyzeme ait olduğu ortaya çıktı. Teyzemi o şekilde görmek istemezdim ama hafızamdan silemedim. Artık annemler de beni evde yalnız bırakmıyor.

ALINTIDIR

Similar topics

-

Forum Saati Perş. 31 Ekim 2024 - 23:18